SCOMBO

Wat is Scombo?

Scombo is een groepsworkout die gehouden word op muziek en duurt ongeveer één uur.
De training is voor zowel de recreatieve, beginnende tot gevorderde sporter. Leeftijd speelt bij deze training geen rol, een ieder kan meedoen op zijn/haar eigen niveau.
De Workout is veelal gebaseerd op circuittraining en zorgvuldig ontworpen om zowel kracht- en cardioconditie te trainen. Circuit- en intervaltraining zijn bewezen de meest effectieve trainingsvormen te zijn. Niet uren op een loopband of crosstrainer staan, maar korte, intensieve workouts. Het lichaam telkens weer verrassen en uitdagen. Is de beste manier om uw lichaam in shape te brengen of te behouden.
Elke les garandeert een onvergetelijke workout. Tijdens de workout worden korte drinkpauzes genomen, maar mocht u meer willen rusten is dit mogelijk. Gemakkelijk zult u weer kunnen aansluiten bij de workout. Met een brede glimlach zul je uitkijken naar de volgende les. Sporten is nog nooit zo leuk geweest!
Nieuwsgierig naar deze effectieve groepsworkout, waarbij je snel afvalt, je conditie verbetert en je spieren versterkt? Bel dan vandaag nog voor een gratis proefles.