Beste Sanafit-leden


Helaas konden wij niet open op 6 april. De termijn van sluiting is uitgesteld tot in ieder geval 28 april in verband met het coronavirus. Wij vinden het erg vervelend dat jullie geen gebruik kunnen maken van de faciliteiten van ons sportcentrum. Daarom gaan wij jullie compenseren en de mogelijkheid bieden voor leuke home workouts die gestreamd kunnen worden via je telefoon/tablet of tv!

Wat doen wij om jullie te compenseren:

Alle leden:

Familieleden mogen gratis (mee)sporten zodra de deuren weer open gaan voor een periode van 2 maanden!
Gratis gebruik van de HOME WORKOUT VIDEO on Demand, beschikbaar via de Sanafit App. Gebruik je de Sanafit App nog niet? Stuur ons een email en wij voegen je toe aan de Sanafit App.

COMPENSATIE KEUZES:

1: KORTING OP JE LIDMAATSCHAP!

A Kortingsvoucher: Alleen voor doorlopende maandabonnementen. Het bedrag dat je hebt betaald vanaf 1 april tot aan de datum van opening wordt verrekend als korting op je abonnement. We verrekenen dit over een periode van 6 maanden.

B Extra maanden: Alleen voor kwartaal en jaar abonnementen. De maanden dat we gesloten zijn geweest worden opgeteld bij de einddatum van het abonnement

2: OPEN BAR!

Het bedrag dat je betaald hebt voor de maanden dat je niet hebt kunnen sporten kun je besteden aan alle bar artikelen: Koffie, thee, AA , Aquarius, O2 etc. maar ook de standaard XXL producten: Whey Protein, BCAA, Creatine, Pre Workout.

3: STEUN SANAFIT

Ik wil GEEN compensatie en ik ondersteun Sanafit in deze moeilijke periode.EXTRA GRATIS COMPENSATIE

Damnfit: Intake, voedingsadvies.

OF

  Fysiotherapie Fit & Health: Health check en advies.

COMPENSATIE