BOOTCAMP

 

Wat is BOOTCAMP?

BOOTCAMP is een groepsworkout die buiten wordt gehouden en duurt ongeveer één uur.
De training is voor zowel de recreatieve, beginnende tot gevorderde sporter. Leeftijd speelt bij deze training geen rol, een ieder kan meedoen op zijn/haar eigen niveau.

De Workout is veelal gebaseerd op circuittraining en zorgvuldig ontworpen om zowel kracht- en cardioconditie te trainen. Circuit- en intervaltraining zijn bewezen de meest effectieve trainingsvormen te zijn. Niet uren op een loopband of crosstrainer staan, maar korte, intensieve workouts.
Het lichaam telkens weer verrassen en uitdagen. Is de beste manier om uw lichaam in shape te brengen of te behouden.

Elke les garandeert een onvergetelijke workout. Tijdens de workout worden korte drinkpauzes genomen, maar mocht u meer willen rusten is dit mogelijk. Gemakkelijk zult u weer kunnen aansluiten bij de workout. Met een brede glimlach zul je uitkijken naar de volgende les. Sporten is nog nooit zo leuk geweest!

De Bootcamp lessen worden gehouden op maandag 19:00 uur en zaterdag 10:00 op het Strand van Luna te Heerhugowaard onder begeleiding van Rianne van Sichem.

Nieuwsgierig naar deze Bootcamp lessen, waarbij je snel afvalt, je conditie verbetert en je spieren versterkt? Bel of mail dan vandaag nog voor een gratis proefles.

Maak kennis met onze trainster

Hallo, ik ben Rianne van Sichem , IFBB atleet klasse bikini fitness, @RvSGetFit, en ben nu meerdere jaren actief in de sportbranche en heb een militaire sport achtergrond en mij verdiept in Voeding en Diëtetiek.

Mijn passie en enthousiasme voor sport deel ik graag met anderen door middel van mijn afwisselende bootcamptrainingen. Samen zoeken wij jouw grenzen en zorgen we ervoor dat je je fysiek en mentaal energieker gaat voelen.

Vind je het leuk om op een sportieve manier uitgedaagd en gemotiveerd te worden? Dan zie ik jou graag terug bij mijn bootcamp trainingen!
Mijn motto: ‘Take every chance drop every fear!