Kickboksen en Zakkentraining

De trainingen binnen Sanafit worden verzorgd door ervaren instructeurs. Tijdens de lessen wordt er veel gewerkt aan de conditie, technieken en aan de discipline.
De bokszaktrainingen worden gegeven op Maandag, Woensdag en Vrijdag van 19:00 tot 20:00 en van 20:00 tot 21:00. Deze lessen worden voornamelijk bezocht door recreanten en is voor iedereen toegankelijk. De les bestaat hoofdzakelijk uit 15 min warming up, 20 minuten technieken, 20 minuten intensief werken en 5 minuten cooling down. Door de hoeveelheid energie die voelbaar is in de zaal gaan, de meeste sporters net een stap verder als dat ze gewend zijn en blijven ze zichzelf keer op keer verbeteren. Hierdoor ga je voldaan de les uit, met mogelijk meer dan 1000 calorieën verbrand in een uur.

Het technisch kickboxen en sparren worden gegeven op Dinsdag en Donderdag van 19:00 tot 20:00. Tijdens deze lessen wordt er gewerkt op elkaar met aangegeven aanval, verdedigings en overname technieken. Dit uur is bedoeld om meer vertrouwen te krijgen in de eigen verdediging en om de technieken zo realistisch mogelijk te verbeteren. Tijdens dit uur bepaalt de sporter zelf hoe intensief hij het maakt.

Kickboksen en Zakkentraining